Burse educationale in domeniul Roboticii 10 pentru 10

Academia inventează.ro lansează proiectului „Burse educaţionale în domeniul Roboticii – 10 pentru 10” și caută 10 elevi care doresc să înveţe robotică şi programare!

Proiectul are ca scop principal susţinerea tinerilor de excepţie care au încheiat anul şcolar 2015-2016 cu nota 10 pe linie, în vederea participării gratuite la cursurile de robotică oferite de Academia inventează.ro (www.academia.inventeaza.ro) pentru deprinderea de noţiuni practice de programare, robotică, electronică şi mecanică.

Finanţarea se asigura exclusiv din sursele proprii ale Academia inventează.ro pentru susţinerea tinerilor în vederea deprinderii de competente în domeniul IT/Robotică iar în cadrul proiectului va fi oferit un număr total de 10 burse. Înscrierile se pot face on-line pe www.academia.inventeaza.ro. Cursurile vor avea loc numai în Bucureşti, în perioada 20 februarie 2017 – 25 iunie 2017.

DESPRE PROGRAM

Academia inventează.ro este un program educaţional de tip STEAM*, care are la bază deprinderea de noţiuni practice de Programare, Robotică, Electronică şi Mecanică. Programul îmbină utilizarea tehnologiei cu joaca educativă şi este complementar cunoştinţelor dobândite la şcoala de copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 17 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X
Salutare! SDV
Bine ai venit!
wpChatIcon