Nu e uşor să creşti şi să te perfecţionezi ca artist. Dincolo de ambiţie şi nenumăratele ore de studiu pentru a-ţi cultiva talentul, ai nevoie de materiale costisitoare, dar şi de un plan de dezvoltare bine gândit. De aceea, alături de partenerul nostru Provident Financial România, îţi lansăm, în fiecare an, o provocare: tu vii cu talentul, iar noi te sprijinim să ţi-l desăvârşeşti în cadrul programului Bursele stART.

Ce sunt bursele stART?

Programul Bursele stART reprezintă un program de burse creat special pentru tinerii talentați prin intermediul căruia oferim, timp de un an, sprijinul financiar și consilierea necesară pentru a-și duce talentul la următorul nivel și pentru a-și îndeplini visurile.

Bursele sunt dedicate liceenilor (din clasele a IX-a până la a XII-a, inclusiv) talentaţi la desen, pictură, muzică, vlogging, scriere creativă, fotografie, înscriși într-o instituție de învățământ din România și care pot face dovada nivelului de performanță și talent în domeniul ales, prin intermediul unui portofoliu.

Cu ajutorul burselor, tinerii talentaţi pot achiziţiona materiale, instrumente, echipamente şi orice altceva este necesar pregătirii lor ca viitori muzicieni, pictori, artişti plastici, vloggeri, fotografi sau scriitori/jurnaliști. Vor putea participa la concursuri naţionale, la expoziţii şi concerte sau vor putea urma cursuri de perfecţionare în domeniul ales.

Bursierii vor beneficia şi de consiliere pentru dezvoltarea lor profesională şi personală, astfel încât traseul artistic să le fie mai clar şi să se simtă motivaţi să-şi urmeze visul. Mai presus de toate, ei vor da mai departe celor din jur bucuria şi emoţia pe care le simt atunci când fac ceea ce le place.

Te invităm să parcurgi cu atenție Ghidul programului

Daca ești elev îți recomandăm să abordezi încrierea în urmatorii pași ca să fie cât mai simplu

  1. Citește ghidul de înscriere al programului

  2. Pregăteșteti portofoliul cu minim 5 lucrări reprezentative

  3. Filmează-te într-un scurt video de 2 minute prin care să ne arăți la care dintre talentele disponibile pentru bursă ești bun

  4. Pune-le pe toate în ordine conform ghidului de înscriere și completează anexa 1 si formularul de înscriere asigurandu-te că un parinte sau tutore legal este alături de tine și își da acordul pentru participarea în program.

  5. Fii sigur că respecți termenul de înscriere (20 noiembrie) și că nu-l depășesti ca să îți putem procesa înscrierea.

Dacă nu ești licean poți da vestea acestor burse mai departe, în Social Media, pe mail sau unde conisderi că ai putea schimba parcursul unui artist în devenire povestindu-I despre acestă oportunitate financiară și dezvoltare personală.

Dacă dorești să te înscrii acum:

Citește cu atenție Ghidul programului
Descarcă Anexa 1, completeaz-o și fă-i upload în formular
Completează Formularul de înscriere online
termenul de înscriere este 20 noiembrie 2020, ora 23:59

Despre edițiile Bursele stART

Programul Bursele stART se află la cea de-a șasea ediție.  În cei cinici ani de desfășurare, liceeni talentați la pictură şi desen, muzică, scriere creativă, vlogging, fotografie, din 20 orașe au primit 230 de burse în valoare totală de 782.000 lei. Astfel, tinerii artiști au putut să se concentreze mai mult asupra actului creației şi să dea curs oportunităţilor profesionale fără a mai fi preocupaţi de aspectele financiare.

Urmărește pe blogul Şcoala de Valori şi pe pagina de Facebook a programului poveștile bursierilor din edițiile anterioare.

X
Ma bucur ca esti aici SDV
Bine ai venit!
wpChatIcon