Voluntar – FOTOGRAF

Ești pasionat de fotografie și îți dorești să faci parte dintr-o echipă tânără și energică a cărei misiune este îndrumarea tinerilor pentru maximizarea potențialului?

Îți place să iei parte la diverse evenimente și să surprinzi cele mai faine momente?

Daca răspunsul la cele două întrebări este DA, atunci beneficiază de  experiențele pe care ți le poate oferi Școala de Valori, și hai în echipa noastră de voluntari!

Scrie-ne câteva rânduri despre tine și pasiunea ta la adresa de e-mail: recrutare@scoaladevalori.ro, și hai să vedem cum putem contribui împreună la dezvoltarea educației tinerilor din România.

Ce așteptări avem de la tine?

  • Să fii o persoană responsabilă, pozitivă și deschisă la noi oportunități;
  • Să ai atitudine proactivă și să vrei să mergi cu noi la diverse evenimente atât în București, cât și în alte orașe din apropiere;
  • Să fii cu adevărat pasionat de fotografie și să îți placă să lucrezi în echipă;
  • Să ai minimum de cunoștințe în utilizarea programelor de editare foto și video.

Dacă așteptările sunt întrunite și colaborarea te poate ajuta în îndeplinirea obiectivelor tale profesionale pe termen lung, atunci noi venim în sprijinul tău cu: experiențe de dezvoltare; posibilitatea de a participa la trainingurile și proiectele noastre; recunoașterea abilităților tale prin promovare, și nu în ultimul rând o atmosferă prietenoasă și călduroasă.

Toate deplasările și protocolul vor fi asigurate de către noi.

Implică-te proactiv, adu-ți aparatul și hai să surprindem împreună cele mai importante momente!

X
Ma bucur ca esti aici SDV
Bine ai venit!
wpChatIcon